Pintérné Tasnádi Ágnes

Pintérné Tasnádi Ágnes

Szakvizsgázott pedagógus vagyok. Közel 20 évig vezettem egy budai magyar-angol alapítványi óvodát. Egyik legfontosabb feladatomnak tartom, hogy a gyermekek az optimális fejlettségi szintet elérve, jól megalapozott matematikai és magyar nyelvi tudással menjenek az iskolába. 2005-ben kidolgoztam a Kovács-módszer óvodai alkalmazását (labdás, léggömbös torna), melyet publikáltam is Mozgásfoglalkozások az óvodában címmel, s azóta tananyagként szerepel a fejlesztőpedagógus és óvóképzésben is. Négy felnőtt gyermek édesanyja vagyok és kétszeres nagymama.

Cseri Renáta

Cseri Renáta

Tanulmányaimat az ELTE Tanító – és Óvóképző karán, kisgyermeknevelés specializáción kitűnővel végeztem. Így az egyetem alatt még nagyobb tudásra tehettem szert a kisgyermekek fejlődéséről. Angol középfokú nyelvvizsgával rendelkezem, jelenleg magyar nyelvű óvónőként dolgozom, de a későbbiekben szeretnék angolul foglalkozni a gyermekekkel. Nagyon hasznosnak tartom a korai idegen nyelvi tanulást. Fontosnak tartom az új kreatív ötleteket, melyekkel felkelthetem a gyermekek érdeklődését, valamint, hogy játékosan fejlesszem őket. Mosolygós, türelmes, és lelkes tagja vagyok az óvodának.

Dorina Tarjáni

Dorina Tarjáni

Angol

Fábián Tímea

Fábián Tímea

Krakomperger Ágnes

Krakomperger Ágnes

Harangozó Tünde

Harangozó Tünde

Tribolné Kardos Dóra

Tribolné Kardos Dóra

Szakképzett dajka, asszisztens, jól beszél angolul. Évek óta segíti a pedagógusaink munkáját. Minden gyermekkel végtelenül türelmes, kedves. Alvás után a kislányok izgatottan szaladnak hozzá, hiszen kezei alatt gyönyörű, különleges hajfonatok születnek. Szülői tapasztalatait is felhasználja a foglalkozások során, pihenés és játék közben. Két kislány édesanyja.

Nánási Eszter

Nánási Eszter

Fiatal, ambiciózus embernek tartom magam. Szeretek a gyerekek közelében lenni, foglalkozni velük. Jelenleg dajkaként dolgozom, de óvodapedagógus szeretnék lenni.

Friss Zsuzsi

Friss Zsuzsi

Nagyon szeretem a gyerekeket, több éve dolgozom dajkaként. Szabad időmben sokat olvasok és filmet nézek. Fontos a jókedv, a humor, a gyerekek életében is elengedhetetlennek tartom.

TOP